Vriendschapsbrood
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 5 3 3 2 1 1 0

Vriendschapsbrood

10

Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 5 Favoriet 1 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Vriendschapsbrood is een warm en ontroerend verhaal over het leven en verlies, over vriendschap en familie en over de troost van eten.

Julia Evarts worstelt met een groot verdriet dat als een schaduw over haar familie hangt. Ze onderneemt bijna niets meer. Tot ze op een dag een pakketje met deeg en een recept voor vriendschapsbrood op haar stoep vindt. Haar dochtertje Gracie voorkomt nog net dat ze het weggooit.
Het vriendschapsbrood blijkt de ideale manier om weer nieuwe contacten op te doen, zoals de weduwe Madeline die net een theesalon geopend heeft.
Daar ontmoet Julia Hannah, met wie ze ook bevriend raakt. Binnen de kortste keren wordt de theesalon een ontmoetingsplek voor het uitwisselen van recepten, tips en verhalen. Julia begint door de vriendschap in te zien dat ze hoognodig de confrontatie aan moet gaan met haar verdriet en dat ze haar zus niet langer de schuld mag geven van wat er gebeurd is. Maar kan ze dat?
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Emilin Lap
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Eerste editie
11 september 2012
Laatste editie
04 september 2012
ISBN
9789022998984 , 9789044960198


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vriendschapsbrood

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken