Advertentie

Wat ze wil

16

Gelezen 28 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 33 Favoriet 1 Recensies 0
Feelgood Lijsten 1   Topics 0

Hope zit té vaak alleen thuis met twee kleine kinderen. Haar man Matt belooft gouden bergen maar gaat ondertussen gewoon zijn eigen gang.Ver weg van familie en vrienden probeert Hope haar eenzaamheid te verbijten. Sam, de zus van Hope, is een carrièrevrouw. Ze wil de hoogste baas worden bij een platenmaatschappij en dat valt niet mee. Sam is stiekem jaloers op haar charmante buurman die het helemaal voor elkaar lijkt te hebben maar háár niet ziet staan. Virginia, sinds kort weduwe, had zo graag samen met haar man Bill genoten van hun droomhuis en van hun kinderen en kleinkinderen. Nu leidt ze een teruggetrokken bestaan.Want Virginia verwacht niet zoveel meer van het leven. Nicole een wilde jongedame, houdt van zingen en uitgaan. Ze wil beroemd worden. Maar hoe kan dat nou als ze altijd op haar jongere zusje moet passen? Daar heeft Nicole toch helemaal geen tijd voor!
Plotseling vinden er drastische veranderingen plaats in deze vier vrouwenlevens. Hope, Sam,Virginia en Nicole zoeken hoop, kracht en inspiratie bij elkaar om te ontdekken wat het lot voor hen in petto heeft.

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
01 januari 2022
Laatste editie
01 januari 2022
ISBN
9789044356946


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Wat ze wil

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.