We gaan latten.

Zijn ontrouw wuift ze weg, ze negeert zijn agressie, vergeeft dat hij haar naar de keel grijpt om vervolgens van de ene op de andere dag aan de kant te worden gezet. Harder en harder knokt ze voor haar relatie, voor hun gezin. Gedreven door romantiek, gevoed door trauma. Totdat Raf zijn manipulatieve strop steeds strakker trekt.

Die Porsche kan glimmen, de villa kan verblinden en het leven lijkt jaloersmakend, maar dat je jezelf als hoogopgeleide, succesvolle vrouw zo kan laten manipuleren en kleineren, dat had Lonneke nooit bedacht. Het sluipt erin en ze had het niet door, ze zag het niet of wilde het misschien niet zien...
Toon details

Recensies (3)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is We gaan latten. het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op We gaan latten.