Advertentie

Wijsheid op vier poten

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Als Gotham Chopra nog jong is, willen hij en zijn zus Mallika niets liever dan een hond. Zijn vader, de wereldberoemde spirituele auteur Deepak Chopra, heeft het veel te druk en wil er niets van weten. Maar moeder zet door en de kinderen zijn dolblij met de komst van puppy Nicholas, die de boel goed op stelten zet. Het duurt even voordat Deepak zich gewonnen geeft voor de charmes van het nieuwe gezinslid én ziet welke wijsheden er besloten liggen in het gewone dagelijks leven. Vreugde, speelsheid, loyaliteit, verbondenheid, leven in het moment, we kunnen het allemaal leren door open te staan voor wijsheid op vier poten.

Gotham Chopra werkte als correspondent, nieuwslezer, presentator en film- en muziekproducer. Hij publiceert op het gebied van spiritualiteit, cultuur en nieuws. Hij is mede-eigenaar van een aantal mediabedrijven en een stripboekstudio in India.

Deepak Chopra is de wereldberoemde auteur/spreker op het gebied van gezondheid, spiritualiteit en leiderschap. Hij schreef meer dan zestig boeken, waarvan wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren werden verkocht. In zijn workshops haalt hij graag honden aan ter inspiratie, hiervoor ging hij te rade bij Cesar Millan.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Vertaald door
Monique de Vré
Uitgeverij
The House of Books
Eerste editie
15 september 2011
Laatste editie
15 september 2011
ISBN
9789044331783 , 9789044333305


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Wijsheid op vier poten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.