Advertentie

Winterliefdes - Vuurwerk met de miljonair

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
De winterdagen zijn koud, de winternachten o zo warm…
 
In Een decemberliefde heeft Mia tegen haar principes de nacht doorgebracht met een knappe onbekende. Tot haar schrik raakt ze zwanger! Als Nikolos Karedes hoort dat ze zijn kind draagt, is hij duidelijk: ze gaan trouwen en het kind samen opvoeden. Alleen, ze kan haar leven toch niet delen met een man die ze amper kent?
 
In Vuurwerk in Rome wordt Aisling op een feestje verleid door Gianluca Palladio, de normaal gesproken zo koele zakenman op wie ze al jaren heimelijk verliefd is. Hun vurige nacht blijft niet zonder gevolgen, maar hoe zal Gianluca, die om goede redenen geen kinderen wil, op dit nieuws reageren?
 
In Rozen en champagne is Willow blij met haar cottage, maar merkt dat het landleven zelf haar niet zo ligt. Een tuinvuur mondt uit in een grote brand, en niet veel later zet ze de schoorsteen in de fik! Telkens schiet buurman Morgan Wright haar te hulp. Het is dat hij zo arrogant is, anders zou ze zomaar voor de miljonair kunnen vallen...
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
15 december 2020
Laatste editie
15 december 2020
ISBN
9789402549409


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Winterliefdes - Vuurwerk met de miljonair

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.