Advertentie

Zee van verlangen

90

Rank 8589 Gelezen 104 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 143 Favoriet 3 Recensies 2
Literatuur & Romans Spots 2   Topics 0

‘Zee van verlangen’ is een heerlijke roman van Jojo Moyes, de internationaal bekende bestsellerauteur die wereldwijd doorbrak met haar romans ‘Voor jou’ (succesvol verfilmd als ‘Me Before You’), ‘Een leven na jou’ en ‘Voor mij’.

Het is 1946 en de oorlog is eindelijk voorbij. Over de hele wereld beginnen duizenden vrouwen aan de soms maandenlange reis op weg naar de mannen met wie zij tijdens de oorlog getrouwd zijn. In Sydney, Australië gaat het vliegdekschip de Victoria scheep, met aan boord meer dan 600 vrouwen en ruim duizend officieren, op weg naar een nieuw leven in Engeland.
De zwangere Maggie, nuffige Avice, 16-jarige Jean en verpleegster Frances delen een hut. In weerwil van alle strenge regels raken de levens van de tijdelijke bewoners van de Victoria – bruiden en mariniers – steeds verder verstrengeld. Wat deze vier vrouwen van tevoren nooit hadden kunnen vermoeden blijkt een onontkoombare waarheid: soms is de reis belangrijker dan de bestemming…

‘Zee van verlangen’ is een meeslepend verhaal voor iedereen die genoten heeft van Jojo Moyes’ andere romans, zoals ‘Voor jou’, ‘Dicht bij jou’ en ‘Verboden vruchten’, en voor de fans van Santa Montefiore.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Saskia Tijsma
Uitgeverij
Uitgeverij De Fontein
Eerste editie
28 juni 2006
Laatste editie
28 juni 2006
ISBN
9789032510534 , 9789046303719 , 9789026141706


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (2)

Keuze van de redactie
Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Gedenkwaardige reis van Australische oorlogsbruiden

door: Kamila Straatsburg

De in Engeland geboren schrijfster Jojo Moyes (1969) heeft een aardig rijtje bestsellers op haar naam staan. Haar meest bekende boek is het onvergetelijke verhaal van het charmante, vrijgevochten brutaaltje Louise, Me Before You, inmiddels succesvol verfilmd met in de hoofdrollen Sam Claflin en de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zee van verlangen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.