Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zelfliefde doeboek

Hoe kun je jouw zelfliefde vergroten? Hoe leef je een leven vol met zelfcompassie, zelfacceptatie & zelfzorg? In dit boek leer je hoe je op simpele manieren van jezelf leert te houden.
Dat gaan we doen met 100+ tips, tools, inzichten, meditaties en nog eens talloze inspirerende quotes over dit onderwerp.
We beginnen dit boek namelijk direct met een hoofdstuk waarin je 25 tips vindt om direct meer zelfliefde in je leven te brengen. Alles komt aan bod: grenzen bewaken, spiegelwerk, stoppen met zelfkritiek, stoppen met zelfafwijzing, jezelf starten te vergeven en mooie intenties zetten voor zelfliefde.
In het hoofdstuk daarna gaan we aan de slag met het harde werk: keihard grenzen stellen voor jezelf, voor jezelf zorgen en leren nee zeggen. Dit zijn essentiële houdingen voor zelfliefde - en die laten we uiteraard niet onbesproken.
Vervolgens gaan we in een aantal hoofdstukken in op balans, om hulp durven vragen, stoppen met jezelf wegcijferen, stoppen met perfectionisme, stoppen met pleasen en stoppen met dingen "moeten doen".
We sluiten dit boek af met een aantal prachtige hoofdstukken over je hart volgen, emoties verwerken en stress verwerken. Op die manier kun je optimaal voor jezelf zorgen en voor jezelf houden

Toon details

Schrijf een recensie

Is Zelfliefde doeboek het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Zelfliefde doeboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.