// Wil je een ex-roker worden? Stoppen is erg moeilijk – toch kan het. Ook jou zal het lukken om te stoppen met roken als je je eigen Gouden Formule vindt. In dit boek staan heel veel tips en praktische strategieën waarmee je een persoonlijke handleiding kunt maken om van de verslaving af te komen – en te blijven. Maak je niet druk over een mislukte poging, uiteindelijk lukt het je echt te stoppen! Zo stop je met roken is helemaal up-to-date met de allernieuwste medische en psychologische inzichten, en bevat uitgebreide informatie over stoppen-met-rokenprogramma's in Nederland en Vlaanderen. " />
Advertentie

Zo stop je met roken - De gouden formule

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Wil je een ex-roker worden?

Stoppen is erg moeilijk – toch kan het. Ook jou zal het lukken om te stoppen met roken als je je eigen Gouden Formule vindt.

In dit boek staan heel veel tips en praktische strategieën waarmee je een persoonlijke handleiding kunt maken om van de verslaving af te komen – en te blijven. Maak je niet druk over een mislukte poging, uiteindelijk lukt het je echt te stoppen!

Zo stop je met roken is helemaal up-to-date met de allernieuwste medische en psychologische inzichten, en bevat uitgebreide informatie over stoppen-met-rokenprogramma's in Nederland en Vlaanderen.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Oorspronkelijke titel
The Freedom Formula
Vertaald door
Marja Kooreman
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Laatste editie
03 mei 2019
ISBN
9789024562602 , 9789024562619 , 9789021020037 , 9789021024554
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic