Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zoete overgave

Nadat zijn vader met pensioen is gegaan, is Elia Montalto de baas geworden over de georganiseerde misdaad in King’s Trace, Maine. Hij is pragmatisch van aard en dat zorgt ervoor dat hij als leider zeer wordt gewaardeerd. Nog belangrijker, zijn manier van leiderschap heeft ertoe geleid dat de maffia een aantal belangrijke politieke leiders in z’n zak heeft, waardoor ze ongestoord hun gang kunnen gaan.

Toch is het leven van Elia niet zo simpel als het lijkt en hoe goed de zaken ook gaan, er is altijd reden voor jaloezie en afgunst. Zelfs in een klein stadje in Main, is niet alles ongecompliceerd.

En zijn verlangen naar Caroline Harrison, de oudste dochter van Senator Harrison, is zéker een complicatie die hij niet kan gebruiken.

Als dochter van een corrupte politicus heeft Caroline maar één wens. Vrij zijn. Maar haar vader heeft andere plannen. Hij wil dat ze gaat trouwen. En terwijl haar vader de onderhandelingen over een huwelijk begint, ziet Caroline al haar dromen over een vrij leven, in een keer uit elkaar spatten.

Tot Caroline zelf een onwaarschijnlijke bondgenoot maakt. De knappe, jonge baas van de maffia in King’s Trace. Elia doet Caroline een aanbod dat ze niet kan weigeren en langzaam maar zeker wordt het duidelijk dat ook Caroline niet zo onschuldig is als ze misschien lijkt.

Elia heeft gezegd dat hij Caroline zal beschermen, maar zij is niet degene die beschermd hoeft te worden…

‘Een boek vol spanning, actie, plot twists, verlangen, lust en vergelding’

‘Ik heb van elke seconde van dit boek genoten, je kan het niet wegleggen’

Lezersreview Goodreads
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Zoete overgave het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Zoete overgave

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.