Advertentie

Zomerliefdes - Italië

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Laat je verleiden tot een hartstochtelijke romanza onder de Italiaanse zon!
 
In Romance in Rimini reist Belle naar de zonnige Adriatische kust, op zoek naar haar familiewortels. Haar eerste aanwijzing leidt haar naar miljardair Leon Malatesta. Zodra ze hem in zijn donkere ogen kijkt, knettert het tussen hen van de sensuele spanning. Maar waarom kijkt hij zo geschokt?
 
In Wakker gekust staat Anamaria perplex wanneer de knappe Venetiaan Vittorio Ralfino haar voorstelt een zakelijk huwelijk aan te gaan. Waarom wil hij nu met háár trouwen? Omdat ze dolgraag een gezin wil, gaat ze akkoord - én omdat ze hoopt dat hij op een dag net zo hevig naar haar verlangt als zij naar hem…
 
In Italiaans aanzoek gelooft Gemma vijf jaar na haar korte, maar zinderende affaire met de machtige Lucius Rossini haar oren niet: hij keert terug naar Italië en wil hun zoon, de kleine Liam, meenemen. Dan blijkt dat hij alle kaarten in handen heeft om van haar te eisen dat ze alles achterlaat en ook meegaat... als zijn vrouw!
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
29 juni 2021
Laatste editie
29 juni 2021
ISBN
9789402552478


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Zomerliefdes - Italië

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.