Zomerloof
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 93 4 167 3 123 2 13 1 2

Zomerloof

398

Rank 394 Gelezen 446 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 239 Favoriet 9 Recensies 18
Feelgood Lijsten 8 Spots 2   Topics 0

De zomer is aangebroken en boswachter Sylvie begint zich al aardig thuis te voelen in haar nieuwe werkgebied De Grote -Weijde. Ze kent het bos dat ze onder haar hoede heeft inmiddels op haar duimpje en ze heeft een paar belangrijke vriendschappen gesloten. Ook haar dochter Ties heeft het naar haar zin: haar laatste weken op de basisschool zijn afgesloten met een knal, en een zoen van de leukste jongen van de klas. Ze is verliefd en het is wederzijds; ze kan haar geluk niet op.

Stapje voor stapje verdiept ook Sylvies vriendschap met Freek zich, al is hij een complexe man. En dan is er nog het probleem van Freeks onderhuurders, die het grote huis op het landgoed bewonen en zich bezighouden met zaken die absoluut niet thuishoren in een vredig -natuurgebied als De Grote Weijde. Freek heeft Sylvie op meer dan één -manier nodig, maar het voelt voor hem als een onmogelijke opgave om haar echt dichtbij te laten komen.

+


Genre
Feelgood
Literaire roman, novelle
Populaire fiction algemeen
Serie
Onder de bomen (2)
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
15 juni 2021
Laatste editie
10 juni 2021
ISBN
9789022591451 , 9789402317008


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Insoon
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (18)

Keuze van de redactie
Marieke Scheers Hebban Recensent

Langzaam begin, explosief einde en weer een enorme cliffhanger

door: Marieke Scheers 1 like ebook

De Nederlandse schrijfster Jackie van Laren heeft een vierdelige feelgoodserie geschreven die verdeeld over 2021 wordt uitgegeven. Van de 'Onder de bomen'-serie is na Lentegroen, Zomerloof het tweede deel. Het eerste deel eindigde met een flinke cliffhanger en de nieuwsgierigheid naar het vervolg...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Zomerloof

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.