Advertentie

Zomertijd

356
Rank 1086 Gelezen 543 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 119 Favoriet 9 Recensies 8
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Top25's 2   Topics 0
Koen en Isabel hebben allebei een zeer verantwoordelijke en drukke baan. Wanneer de schoolvakantie aanbreekt, komen ze in de problemen. Hun dochtertje Bibi zou, voordat ze zelf met vakantie gaan, een week bij opa en oma logeren. Maar Isabels vader krijgt een hartinfarct en moet in het ziekenhuis worden opgenomen.

Naast de zorgen die ze om zijn gezondheid hebben, moeten ze opvang voor Bibi zien te regelen. Op aanraden van een collega van Koen brengen ze haar naar een zomerkamp.

Elke dag bellen ze met hun dochter om zich gerust te stellen. Totdat ze een telefoontje krijgen dat Bibi is verdwenen?

Een grootscheepse zoekactie levert niets op. Dan neemt een vreemde contact op met Isabel. Als ze haar dochter ooit nog terug wil zien, zal ze een hoge persoonlijke prijs moeten betalen.

Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
245
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Laatste editie
28 oktober 2009
ISBN
9789022994153 , 9789022995228 , 9789044961348 , 9789036425551 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Bryan Fohler
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 7,99 Bestel het e-book € 6,99
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Hebban recensie

Chicklit in jasje literaire thriller

door Manon Hendriks op 25-07-2008

Na haar debuut All-inclusive in 2006 en haar tweede boek De vlucht in 2007 is Susanne Vermeer nu terug met, zoals op de cover staat, ‘de zomerthriller van 2008’, Zomertijd.
Een weinig spannende titel maar de achterflap maakt wel nieuwsgierig.
Koen en Isabel zijn druk werkende ouders. Koen is directeur van een bedrijf dat printers verkoopt en Isabel is rechter. Wanneer voor hun negenjarige...

Lezersrecensies (5)

Zomertijd

door: Mieke Piersma 1 like
Het boek had ik in één dag uit. Het leest gemakkelijk weg en ik vond het wel een aardig boek. Nou niet precies één van de besten van Suzanne Vermeer, maar gewoon een lekker tussendoortje. Het plot is redelijk spannend...als je een vakantieboek wilt lezen, die heel gemakkelijk geschreven is, dan...

Binnen 2 dagen uit

door: Aukje Wouters 1 like
De boeken van Suzanne Vermeer zijn ideaal wanneer je gewoon lekker wilt lezen en meer niet. Je leest ze binnen 2 dagen uit, makkelijk. De verhalen zijn leuk bedacht maar missen zeker diepgang en verdieping in personages etc. Toch zijn het heerlijke boeken voor op vakantie, in de trein of...

Zomertijd

door: Katja 1 like
Een vermakelijk boek, korte hoofdstukken en leest lekker weg. Dit is het eerste boek dat ik gelezen heb van de auteur Suzanne Vermeer, maar na Zomertijd zullen er zeker meer volgen.

Recensie Zomertijd

door: bianca michels 1 like
Dit boek vond ik eigenlijk toch best wel goed. Je zou dit boek zo kunnen verfilmen als een aflevering van csi , ook fijn om te lezen vanuit meerdere personen. De hoofdstukken zijn kort wat ik zelf ook fijn vind. Het boek leest lekker weg.

Recensie Zomertijd

door: Sanne de Bresser 1 like
Dit boek heb ik in een dagje gelezen. De opzet is dan ook niet erg ingewikkeld. Het boek kwam af en toe nogal amateuristisch (als je dat zo schrijft) op mij over. Vooral in het begin moest ik soms zinnen teruglezen, omdat het vreemd verwoord was of omdat het onduidelijk was wie nou wat zei. De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook