En daar was deel 2
Het vervolg op Natan Z.
Natan Z. vond ik de beste thriller van Nederlandse bodem in lange tijd. Dit boek en het vervolg Anna V. heb ik dan ook direct na het lezen hiervan aangeschaft.
Maar ja, het bleef toch lange tijd ongelezen op mijn best wel hoge stapel 'nog te lezen' liggen.
Ik heb een lichte aversie tegen series. Ze worden te vaak uitgemolken. Elk deel iets minder dan de vorige.
In dit geval niet terecht.
Eigenlijk vond ik deze nog beter dan het eerste. De karakters nog meer uitgediept. De spanning nog meer opgevoerd. De plotwendingen verrassend.
Ik heb echt genoten!
In dit geval niet terecht.
Ik heb echt genoten!