Een echte aanrader!
Als je van het sprookje Doornroosje houdt, is dit boek zeker iets voor jou!
De Doornen van het Kwaad gaat over een slechte fee die de mensenwereld en het feeënrijk wil vernietigen en daarom vervloekt is tot een eeuwige slaap, maar de uitverkoren mens zal haar uit haar slaap wekken en dan zullen feeën noch mensen in staat zijn om haar te verslaan.
De Doornen van het Kwaad is het derde boek van de trilogie 'De Dochters van de Fae'. Ondanks dit het laatste boek in de trilogie is, kan je het boek zeker los lezen. Je hoeft zeker niet de eerste 2 boeken gelezen te hebben om dit verhaal te begrijpen.
Het verhaal is een beetje gebaseerd op het sprookje Doornroosje, maar dan met een leuke twist waardoor bepaalde elementen bekend zullen aanvoelen en andere heel vernieuwend en tegelijk niet te vergelijken met het originele sprookje. Het verhaal is zo geschreven dat je meegesleept wordt vanaf de eerste bladzijde. Het leest super vlot en als je van een snel tussendoortje door dikke boeken houdt, is dit het perfecte boek om te lezen aangezien het boek niet dik is.
Ondanks dit boek een echte topper is had de climax eventueel wat trager opgebouwd mogen worden om nog meer spanning in het verhaal te brengen, maar dit doet zeker geen afbreuk aan het verhaal.
Kortom, ik ben helemaal verliefd geworden op dit verhaal. Dit boek is zeker 4 sterren waard! Een echte aanrader om aan je TBR toe te voegen.