Romantasy lovers alert!

Abookshelfjourney Abookshelfjourney
5 mrt 2024

3,5!

Als je van The little red riding hood houdt, is dit boek zeker iets voor jou!

Skyestone gaat over negen gevleugelde wezens die jagers worden genoemd. De jagers beschermen de natuur tegen het kwaad. Wanneer ze horen dat een weerwolf de mensenwereld is binnengedrongen, krijgt de oudste jager de taak om de weerwolf te doden. Hiervoor moet hij naar de mensenwereld gaan.

Skyestone is gebaseerd op Roodkapje en is een echte romance. In het verhaal voert romantiek de boventoon en vind je hier en daar een vleugje fantasie. Het verhaal is dus ideaal als je een liefhebber van romantiek bent en net begint met het lezen van fantasy of fantasy wilt proberen. Daarnaast leest het boek echt heel vlot. Vanaf de eerste bladzijde word je helemaal meegezogen in het verhaal van de jagers.

Het verhaal had zich misschien iets meer in de fantasiewereld kunnen afspelen en misschien iets meer kunnen vertellen over de Skyestone en de jagers zelf. Dat gezegd hebbende, zou het een mooie gelegenheid zijn om andere boeken over dit verhaal te schrijven waarin de krachten van elke jager meer naar voren komen en waarin misschien iets meer verteld wordt over de geschiedenis van de Skyestone. Je zou me nu al kunnen verkopen om de mogelijke vervolgen te lezen!

Kortom, als je graag een romantisch verhaal leest en houdt van een beetje fantasy hier en daar moet je dit boek echt op je TBR zetten!

Ps: de cover alleen al is om verliefd op te worden.

⭐️⭐️⭐️'5

Meer recensies van Abookshelfjourney