Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Argusogen van Niels Lievens wil je weten waarom de man moet zwijgen. Zou dat uit vrije wil zijn of is hij gedwongen? Wat heeft hij gezien en/of gehoord dat hij niet mag vertellen? De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten wat ermee bedoeld wordt.
Meteen vanaf het begin wordt je meegesleurd in een verhaal waarbij je heen en weer geslingerd wordt in de tijd, maar dat is niet storend. Het is dan ook niet een boek dat je zo even tussendoor leest, je moet er namelijk echt je aandacht bij houden want anders ben je de draad kwijt. Desondanks dat leest het boek heel erg vlot weg.
Al lezende kom je meer te weten over Pjotr, over hoe hij in elkaar steekt, hoe zijn jeugd was, over zijn zoektocht naar vrouwen die op zijn moeder lijken, over de zoektocht naar zichzelf en zijn relaties met vrouwen. Met zijn moeder blijkt hij een erg sterke binding te hebben, maar of dat wel zo gezond is? Hij is heel erg observerend, houdt alles in de gaten, valt graag in herhaling en laat zelden het achterste van zijn tong zien. In de gesprekken met de mensen in zijn taxi probeert hij zijn weg te vinden in het leven.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2019/06/argusogen-niels-lievens.html .

Reacties op: Met argusogen wordt alles in de gaten gehouden

2
Argusogen - Niels Lievens
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,95
E-book prijsvergelijker