Voor kattenouders herkenbaar

Anneke Visser 13 januari 2026
Bij het zien van de mooie cover van Mijn leven met kat Tommy van Robert Jan Blom wil je weten wie de kat is en wat zijn verhaal is.

Het boek is erg mooi vormgegeven. Elk hoofdstuk eindigt met een mooie kattenpoot.

De titel geeft aan wie de kat is en geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten van dit boek.

De subtitel geeft nog beter aan wat je van het boek kunt verwachten.

In Mijn leven met kat Tommy vertelt Robert Jan Blom hoe Tommy zijn pad heeft gekruist, hoe zijn leven met Tommy was. Voor diegenen die nu verbaasd deze recensie zitten te lezen en het nog niet weten, ja, was, want de auteur is helaas een paar maanden nadat het boek uitkwam overleden.

De auteur vertelt met veel liefde over het dagelijks leven van Tommy, over hoe Tommy is, wat Tommy voor zijn leven betekende, hoe erg hij Tommy miste als hij weg was en de zorgen die hij had.

Daarnaast vertelt de auteur over andere dieren in zijn leven, maar over katten in het algemeen, over hun gedrag, over wat het voor mensen betekent om een kat in huis te hebben, maar ook over andere dieren, hoe hij tegen het een en ander aankeek en laat duidelijk blijken hoe hij over jagen voor plezier denkt.

Lees verder op https://www.boekenblog-van-ann.nl/recensies/2934447_mijn-leven-met-kat-tommy-robert-jan-blom .

Meer recensies van Anneke Visser