Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Laat zien dat er meer tussen hemel en aarde is

Anneke Visser 03 oktober 2023
Bij het zien van de schitterende cover van Droom naar de toekomst van Rina Stam wil je weten waar de vrouw op de cover over droomt, of het een leuke droom is of niet. De titel maakt je nieuwsgierig naar het verhaal, net zoals de subtitel je nieuwsgierig maakt.
In Droom naar de toekomst van Rina Stam gaat het verhaal van Flora verder waar het verhaal in het vorige deel is geƫindigd. Flora heeft het naar haar zin in Spanje, maar op een dag besluit Flora dat het weer tijd wordt voor een reis. Na lang zoeken en nadenken heeft ze haar keus gemaakt en gaat ze op reis. Onderweg van de ene naar de andere plaats raakt ze betrokken bij een ongeluk en komt ze in coma in een ziekenhuis te liggen. Tijdens de tijd dat ze in het ziekenhuis ligt maakt ze een bijna-dood ervaring mee. Ze vindt daar haar rust en vrede en vindt het jammer dat haar aardse bestaan nog niet voorbij is. Eenmaal weer in haar lichaam, vertelt ze aan haar kinderen en een vriend wat ze heeft meegemaakt tijdens de tijd dat ze in coma heeft gelegen. De kinderen van Flora denken er zo het hunne van en kunnen het niet geloven.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2023/10/droom-naar-de-toekomst-rina-stam.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser