Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Laat zien dat geluk echt in kleine dingen zit

Anneke 25 mei 2023
Bij het zien van de schitterende cover van Geluk zit in de kleine dingen van Hannah Jane Parkinson word je om een of andere reden vrolijk als je naar de parmantige teckel kijkt. Ook de kleur geel maakt dat je je vrolijker voelt. De titel geeft goed aan wat je van het boek kan verwachten. Het is mooi dat men de cover niet heeft veranderd, maar zich hebben gehouden aan de oorspronkelijke cover. De tekeningen in het boek maken het boek compleet.
In Geluk zit in de kleine dingen van Hannah Jane Parkinson deelt de auteur met de lezers waar ze gelukkig van wordt. Tijdens het lezen zul je erachter komen dat de auteur niet veel nodig heeft om gelukkig te worden of te zijn. Ze kan gelukkig worden van de kleinste dingen, van dingen die geen geld kosten, van alleen maar kijken naar onbetaalbare huizen op diverse makelaarssites, van dure dingen en van grootse dingen. Ze geeft haar eigen mening over diverse onderwerpen, zoals over de politiek. Ze laat de lezer met andere ogen naar alledaagse dingen kijken, geeft af en toe een tip, haar columns zijn voor veel mensen herkenbaar, ze maakt graag vergelijkingen met iets waar jezelf niet opgekomen zou zijn en sommige van haar columns zijn leerzaam.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2023/05/geluk-zit-in-de-kleine-dingen-hannah.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.