Bij het zien van de schitterende cover van Met de stroom mee van Willem Philipsen zullen diegenen die de man op de cover kennen meteen herkennen, anderen zullen nieuwsgierig worden naar de man en zijn verhaal. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten wat er bedoeld wordt. De titel klinkt in ieder geval spiritueel. De subtitel geeft precies weer wat je van het boek kan verwachten. De foto's maken het boek compleet.
Met de stroom mee van Willem Philipsen is opgedeeld in vijf delen. Elk deel begint met een dag uit zijn leven die de auteur altijd bij zal blijven. Vijf dagen in vijf verschillende jaren. Daarna stelt hij tien vragen aan diverse personen die hem dierbaar zijn, die veel voor hem betekenen, zoals zijn vriendin, zijn vader, zijn beste vriend en nog een aantal andere mensen. Alvorens hij de vragen stelt, maak je eerst kennis met de personen en vertelt hij aan de geïnterviewde waarom hij hem of haar zo bewonderd en hij krijgt daar ook antwoord op van wat ze in hem bewonderen.
Na het lezen van Met de stroom mee van Willem Philipsen kan je alleen maar bewondering hebben voor de manier hoe de auteur zijn leven weer wist op te pakken nadat hij een herseninfarct had gehad en te horen kreeg dat, wat hij het liefste deed, nooit meer zou kunnen doen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2021/11/met-de-stroom-mee-willem-philipsen.html .

Reacties op: Hoe de auteur met de stroom mee gaat

8
Met de stroom mee - Willem Philipsen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken