Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van North Sea Jazz Festival van Max van den Broek krijg je al een idee waar het boek over zal gaan. De titel en subtitel spreken voor zichzelf, je weet meteen wat je kan verwachten. Niet alleen de cover is schitterend, maar het hele boek is heel erg mooi vormgegeven. De foto's zijn heel erg mooi, daar waar de artiesten op staan, straalt het enthousiasme in het optreden dat ze op dat moment hadden vanaf. Voor diegenen die er indertijd bij waren kan het een nostalgisch gevoel geven.
North Sea Jazz Festival van Max van den Broek vertelt het verhaal over North Sea Jazz Festival in Den Haag. Hoe het allemaal begon, wie de bedenker ervan is, wat er allemaal bij komt kijken bij het organiseren van zo'n festival, wie er zoal optraden en hoe het volgens Theo van den Hoek echt is gegaan dat het festival dat jarenlang een trekpleister was in Den Haag moest verhuizen naar Rotterdam.
Het boek geeft een mooi kijkje achter de schermen. Tijdens het lezen besef je hoeveel er bij komt kijken bij het organiseren van zo'n festival en dat het op het moment zelf zelfs nog mis kan gaan omdat een artiest bijvoorbeeld toch niet wil optreden om bepaalde redenen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/10/north-sea-jazz-festival-max-van-den.html .

Reacties op: De eerste dertig jaar van North Sea Jazz Festival

1
North Sea Jazz Festival - Max van den Broek
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners