Advertentie

Bij het zien van de schitterende cover van Verborgen van Ben Kahmann wordt je heel nieuwsgierig naar de klanten van de dameskapsalon. De titel maakt nieuwsgierig, je wilt weten wat er verborgen is.
Verborgen van Ben Kahmann is vooral in de eerste twee hoofdstukken haast op een sprookjesachtige manier geschreven. Je verwacht dat het boek zal eindigen met 'En ze leefden nog lang en gelukkig'. Of dat het geval is, mag je zelf gaan lezen.
Vanaf het derde hoofdstuk speelt het verhaal zich af in de Tweede Wereldoorlog. Op een dag krijgt de hoofdpersoon bezoek van iemand die samen met een groep wil onderduiken en tegelijkertijd ook gebruik wil maken van haar diensten als kapster. Na even twijfelen neemt ze het risico en neemt ze op een gegeven moment zelfs iemand in vertrouwen. De vraag is of zij het vertrouwen wel waard is, maar de extra's die ze ontvangt is het risico nemen waard. De mensen laten zien welke capaciteiten ze hebben en wat ze kunnen betekenen voor elkaar. Er volgen een paar spannende momenten zoals bijvoorbeeld dat ze op een gegeven moment bezoek krijgt van een agent. Gelukkig weet ze zich een paar keer eruit te kletsen, maar het is de vraag hoe vaak ze zich er nog uit kan kletsen en hoeveel risico ze nog kan nemen.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2020/05/verborgen-ben-kahmann.html .

Reacties op: Neemt ze niet teveel risico's?

2
Verborgen - Ben Kahmann
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners