Tijd om een andere koers te gaan varen?
Bij het zien van de schitterende cover van Zijn we de draad kwijt? van Erwin Pasmans krijg je al een idee wat je kan verwachten van het boek. Het mooie van de cover is dat alles wat je op de cover ziet besproken wordt in het boek. De titel maakt nieuwsgierig. Je wilt weten welke draad we kwijt zijn, welke koers we moeten gaan varen.
In Zijn we de draad kwijt? van Erwin Pasmans geeft de auteur zijn visie, zijn kijk op het leven zoals we die vandaag de dag leven, wat we van het verleden kunnen leren en hoe hij de toekomst ziet. Geregeld haalt hij teksten van diverse wetenschappers erbij waar hij inspringt en zijn onderbouwde mening aanvult. Hij weet alles goed te onderbouwen, goed te verwoorden en komt overtuigend over waardoor je gaat nadenken over wat hij heeft geschreven zoals over de diverse tv-programma's. Je merkt aan alles dat hij heel veel onderzoek heeft gedaan. Niet alleen haalt hij de wetenschappers erbij in dit boek. Hij vertelt ook over zijn eigen ervaringen zoals bijvoorbeeld hoe hij zijn moeder heeft voorbereid voordat ze haar chemokuren kreeg. Je voelt tijdens het lezen de liefde voor zijn moeder. Tussendoor vertelt hij wat anekdotes uit zijn leven waarbij je soms moet lachen zoals het stukje over een terroristenbrouwsel die hij heeft gemaakt.
Lees verder op https://www.boekenblog-van-ann.nl/blog/2801299_zijn-we-de-draad-kwijt-erwin-pasmans .