Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Hoe je je brein als medicijn kunt gebruiken

Anneke Visser 28 april 2024
Bij het zien van de schitterende cover Je brein als medicijn van John van Heel krijg je meteen het idee dat je een boek over je gezondheid gaat lezen. Voor diegenen die bekend zijn met de Hoe doe je dat?-serie, weten meteen dat dit een deel van die serie is. De titel en subtitel spreken voor zichzelf, je weet meteen wat je kunt verwachten van het boek. De foto's in het boek maken het boek compleet.
In Je brein als medicijn van John van Heel vertelt de auteur hoe je jouw brein kunt herprogrammeren om gezonder te gaan leven. De auteur vertelt waarom het belangrijk is om gezonder te gaan leven, wat dat met je lichaam en brein doet, maar ook hoe ons brein in elkaar steekt. De auteur laat zien dat je brein met meer in je lichaam verbonden is dan je verwacht had. De auteur komt met voorbeelden van mensen die zijn praktijk hebben bezocht, wat zij in hun leven hebben veranderd en hoe ze zich daarbij voelen. De boeken die genoemd worden wil je lezen. Ook vertelt de auteur in het kort de geschiedenis van waarom veel mensen minder zijn gaan bewegen en ongezonder zijn gaan eten. Dit kan overigens tot discussies leiden.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2024/04/je-brein-als-medicijn-john-van-heel.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?