Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Laat zien hoe belangrijk het is als je weet van wie je afstamt

Anneke Visser 02 april 2024
Bij het zien van de schitterende cover van Land van Thorn van Rianne Voet wil je weten wie het meisje op de cover is, wat haar verhaal is en wat ze leest. De titel maakt je nieuwsgierig naar het verhaal. De foto's in het boek maken het boek compleet.
Land van Thorn van Rianne Voet is een deels fictief en deels waargebeurd verhaal. Aan het eind van het boek vertelt de auteur wat waar is gebeurd en wat niet waar is gebeurd in het verhaal, wie echt heeft bestaan en wie niet.
Anna is als baby te vondeling gelegd bij een stift in Thorn. Zij droeg een medaillon en had mooie laarsjes naast haar staan. Anna groeit op in de stift en krijgt kansen, die ze met beide handen aangrijpt, die veel vondelingen niet krijgen. Met het ouder worden, wordt ze steeds nieuwsgieriger naar wie ze is, wie haar ouders zijn en waarom ze is afgestaan. Daardoor neemt ze risico's om te achterhalen wie haar ouders zijn. Dat heeft gevolgen en een tijd lang houdt ze zich rustig. Ondertussen komt ze langzaamaan steeds meer te weten over haar woonplaats en de stift waar ze in woont, maar door haar nieuwsgierige aard komt ze ook steeds meer te weten wat er in de wereld speelt.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2024/04/land-van-thorn-rianne-voet.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.