Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Op een andere manier tuinieren

Anneke Visser 11 mei 2024
Bij het zien van de schitterende cover van Mild tuinieren van Brenda Froyer krijg je een vermoeden dat je een boek over tuinen onderhouden en tips voor je tuin gaat lezen. Je vermoedt dat de persoon op de cover even lekker aan het uitrusten is na urenlang bezig geweest te zijn. De titel en subtitel geven een tipje van de sluier weer van wat je van het boek kunt verwachten. Het boek is erg mooi vormgegeven. Bij elke hoofdstuktitel staan een of meer bijpassende tekeningen. Het is erg leuk dat men daaraan gedacht heeft. Dat maakt het boek net even wat mooier.
In Mild tuinieren vertelt Brenda Froyer over haar leven als tuingrondbezitter en sinds wanneer ze serieus met haar tuin is begonnen. Ze vertelt wat ze allemaal doet en laat in haar tuin, wat het tuinieren met haar gezondheid heeft gedaan, hoe dat voor haar gezin is en wat ze met dit boek hoopt te bereiken.
Voor diegenen die denken dat Mild tuinieren van Brenda Froyer een boek is over hoe je stap voor stap je tuin moet onderhouden, hoe je een tuinplattegrond maakt en een lijst met wanneer je wat moet planten verwacht, zal bedrogen uitkomen, want zo'n soort boek is het absoluut niet.

Lees verder op https://surfingann.blogspot.com/2024/05/mild-tuinieren-brenda-froyer.html .

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Anneke Visser

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?