Kerst met een gouden randje

Annelies 16 september 2025
De mooiste en gelukkigste tijd van het jaar... kerst.

Ik ga het niet onder stoelen of banken steken maar kerst in mijn favoriete tijd van het jaar.
Dus dit boek kon dan ook niet ontbreken. Ook al is het nog "maar" september, het is nooit te vroeg om in de kerststemming te komen.
Dit boek heeft zeker bijgedragen aan de juist Christmas spirit.. And... I loved it!
Alles wat kerstsfeer ademt komt hier zeker en vast aan bod. De versiering, de sfeer, gezelligheid en veel liefde.

Marloes is leerkracht en heeft de opdracht om het kerstfeest op school te organiseren.
Haar broer ging de live muziek verzorgen op het feestje. Maar helaas is haar broer ziek (zoals meerdere mensen in die periode) en kan hij niet komen. Dus heeft hij voor vervanging gezorgd.
Zijn goede vriend, Jake.
Marloes en Jake kennen elkaar dus ook al enkele jaren door de broer van Marloes.
Als kind was zij de "seut" met twee vlechtjes en hij de pestkop en ze konden elkaar niet uitstaan.
Maar zoals het ook in het echt leven gaat, tijden veranderen. En zo ook kan de chemie tussen twee mensen veranderen.

Wilt u een vertederend verhaal lezen en rustig in de kerstsfeer komen?
Dan is "Gestrikt voor kerst" zeker en vast een aanrader!
Begin de tekst van HET kerstlied te oefenen. All I want for Christmas is.... yooouuu

Meer recensies van Annelies

Madison is de perfecte vrouw, met het perfecte gezin en het perfecte leven waar iedereen van droomt. Alleen is het één grote leugen... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.