Een reis naar de onderwereld
Waar zullen we bij deze beginnen..
Het begin kwam voor mij persoonlijk moeilijk op gang. Maar met een beetje doorzetting kwam je er wel.
De schrijfster heeft mij overtuigd en meegenomen in haar verhaal.
Een reis naar de onderwereld.
Het koninkrijk van de verdorvenen.
Met een jonge onwetende heks, Emilia, op zoek naar de moordenaar van haar overleden tweelingzus, vriendinnen en andere heksen.
En een knappe, invloedrijke maar eveneens gevaarlijke prins Toorn. Hij is één van de zeven prinsen van Zonden.
Hoe gaat zij om met het overlijden van haar zus?
De ontmoeting met prins Toorn?
En de overige zes prinsen van Zonden?
Kan zij dit mysterie oplossen, de moordenaar vinden en alle geheimen van haar familie ontrafelen?
Hier is maar één oplossing voor.
Het boek lezen. Ik beloof u dat u zal vastgekluisterd blijven tot het einde van dit boek.
De schrijfster heeft mij overtuigd en meegenomen in haar verhaal.
Een reis naar de onderwereld.
Het koninkrijk van de verdorvenen.
Hoe gaat zij om met het overlijden van haar zus?
De ontmoeting met prins Toorn?
En de overige zes prinsen van Zonden?
Hier is maar één oplossing voor.