Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De prins van toorn
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 7 3 1 2 0 1 0

De prins van toorn

17

Rank 37 Gelezen 18 Aan het lezen 12 Wil ik lezen 154 Favoriet 1 Recensies 3
Fantasy & SF Lijsten 3   Topics 0

Emilia en haar tweelingzus Vittoria zijn streghe – heksen die in het geheim tussen de mensen leven. Op een avond komt Vittoria niet voor haar dienst in het Siciliaanse restaurant van haar ouders opdagen en besluit Emilia op onderzoek uit te gaan. Het spoor brengt haar naar het plaatselijke klooster, waar ze haar zus dood aantreft, onvoorstelbaar toegetakeld. Verzwolgen door woede en verdriet besluit Emilia de moordenaar van haar zus te vinden en wraak te nemen. Zelfs als dat betekent dat ze de duisterste magie moet gebruiken, die volgens haar familie verboden is.

Dan ontmoet ze Toorn, een van de zeven Prinsen van Zonden uit de hel. Jarenlang heeft Emilia’s grootmoeder haar via sprookjes gewaarschuwd voor deze machtige heersers uit de onderwereld. Maar Toorn beweert dat hij aan Emilia’s kant staat. Ook hij is namelijk op zoek naar de moordenaar die verantwoordelijk is voor zowel de moord op Vittoria als de dood van twee andere vrouwen in Italië. Emilia besluit zijn hulp te accepteren… Voor nu, want als het op de Prinsen van Zonden aankomt, is niets wat het lijkt.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
Koninkrijk der Zonden (1)
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
16 januari 2023
Laatste editie
24 januari 2023
ISBN
9789022597606 , 9789402319972


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Minca (My Winged Books)
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De prins van toorn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken