Spannende mozaïek vertelling
Door de vele reclame in de media en het feit dat het het boek van de maand was, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik vond De val van Tammy Davidson een spannende mozaïekvertelling die uit vier delen bestaat. In de eerste twee delen is het nog moeilijk te begrijpen hoe alles met elkaar samenhangt, maar naarmate het verhaal vordert, wordt het steeds duidelijker.
Het boek is vlot geschreven en zodra je erin zit, wil je blijven lezen. Het enige minpuntje is dat sommige passages wat uitgerekt aanvoelen, maar daar kun je snel overheen lezen.
Zoals veel lezers voor mij al hebben aangegeven, is het moeilijk om veel over het boek te vertellen zonder belangrijke plotpunten te verklappen. Dat doen we dan ook maar niet.
Het is ook leuk om te lezen dat de filmrechten al zijn verkocht. Ik kijk er dan ook naar uit!