Advertentie
Doppler-Audiothriller-cover-Kobo-1024x1024

Doppler

3
Rank 2134 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning Newsroom 2   Topics 0

Doppler is een intieme, realistische en psychologische audiothriller. Geschreven door Lex Passchier. Geregisseerd door Hymke de Vries. Met onder anderen Hadewych Minis, André Dongelmans en Tara Hetharia.

Wanneer Judith erachter komt dat ze in verwachting is, kan ze haar geluk niet op. Ook haar vriend Roy, die vanwege zijn schorsing bij de politie op professioneel vlak in een crisis verkeert, is ontzettend gelukkig met dit nieuws. Hun prille familiegeluk wordt echter bruut verstoord wanneer ze samen in een ernstig auto-ongeluk belanden en Roy de crash niet overleeft.

Ondanks dit grote verdriet probeert Judith, met hulp van haar nichtje Lotte, haar leven zo goed en zo kwaad als dat gaat weer op te pakken en zich voor te bereiden op het aanstaande moederschap. Maar dan vindt ze op de computer van Roy een geheimzinnig bestand dat alles nog meer op zijn kop zet.

Het bestand, dat de naam Doppler heeft, blijkt een livestream te bevatten en Judith en Lotte raken steeds meer in de ban van deze audioverbinding die hen zowel beangstigt als nieuwsgierig maakt. Wanneer ze het vermoeden beginnen te krijgen dat er weleens een verband zou kunnen bestaan tussen Doppler en het fatale ongeluk van Roy, voelen ze aan dat het cruciaal is om te blijven luisteren.

Doppler bestaat uit 6 afleveringen. Ze zijn gebundeld en als losse afleveringen verkrijgbaar via Bol en Kobo. 

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Doppler (1-6)
Uitgeverij
Kobo Original
Laatste editie
08 oktober 2019
ISBN
00012121212
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 0 4 2 3 1 2 0 1 0

Hebban Newsroom

Audiothriller Doppler in première
08 oktober 2019 Persbericht
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic