Wat een schitterend debut!
Ik heb het debuut feelgoodboek 'Binnen de lijntjes' van Mireille Versteeg enige tijdje geleden gewonnen en ben er meteen in gevlogen. Dit is mijn eerlijke review.
Toen ik Mireille begon te volgen op Instagram terwijl ze nog aan dit boek werkte, vertelde mijn intuïtie me dat het een geweldig boek zou worden, en dat bleek helemaal waar te zijn!
Het boek bezorgde me al vanaf de eerste zinnen een glimlach op mijn gezicht, en dat was een veelbelovend begin. Ik kon het boek gewoon niet neerleggen omdat ik volledig werd meegezogen in de wereld van Loes, haar tweelingenzonen, Bart en de andere personages. Ik moest hardop lachen, voelde de 'aww'-momenten, maar ergerde me ook enorm aan Erik en Escobarbara. Mireille heeft een prachtige, vloeiende schrijfstijl die me volledig betoverde en me meenam in het verhaal. Voor een debuterende auteur is dit werkelijk een bewonderenswaardig talent!
Het verhaal zit boordevol humor, verwijzingen naar de jaren '90, scènes voor romance lovers, zelfreflectie, mededogen, verdriet en vaak een eerlijke weergave van het echte leven. Bovenal straalt het liefde uit voor familie, kinderen, vriendschappen en het accepteren van je ware liefde.
Ik wou alleen maar dat er nog meer hoofdstukken waren, hoewel het boek al 349 pagina's telt. Dit bewijst opnieuw dat Mireille haar lezers weet te betoveren. Ik kan niet wachten om haar toekomstige boeken te lezen! Ik kan dit boek iedereen aanraden en het boek krijgt zelf een tweede druk, dus dat zegt al genoeg.
P.S. de cover van het boek is prachtig en zowel de vorm als de kwaliteit van het boek zijn echt top.