Ik heb dit boek verslonden zo goed!
In de grootste fout draait het verhaal om een misdaad die in eerste instantie vrij duidelijk lijkt, maar langzaam steeds complexer wordt. Zoals vaker in de boeken van Arlidge volgen we een onderzoek waarbij persoonlijke geheimen, fouten uit het verleden en morele dilemma’s een grote rol spelen. Personages worden gedwongen keuzes te maken die grote gevolgen hebben, en juist die “grootste fout” staat centraal in het verhaal.Het boek heeft een hoog tempo.De hoofdstukken zijn kort en eindigen vaak met kleine cliffhangers, waardoor je makkelijk doorleest.Arlidge richt zich niet alleen op de misdaad, maar ook op de emoties en schuldgevoelens van de personages.Er zitten meerdere twists in het verhaal waardoor je als lezer blijft twijfelen over wat er echt gebeurd is.Dit boek is een goede keuze als je houdt van snelle crime-thrillers, boeken met morele dilemma’s, verhalen waarin menselijke fouten centraal staan.Fans van de andere thrillers van M. J. Arlidge zullen zich hier zeker mee vermaken.De grootste fout is een spannende, makkelijk weglezende thriller met een sterk psychologisch element. Niet de meest vernieuwende thriller, maar wel zeer vermakelijk.