Een heerlijke novelle uit de pek van Lindi
Wat een heerlijke novelle heeft Lindi weer geschreven.
En wat een heerlijke omgeving op het platteland met een molen, ik waande me echt in de omgeving en zag alles door de ogen van het leuke personage Wietske.
Het is een novelle waar je rustig van wordt, Wietske moet van haar werk verplicht rust nemen en dit voel je echt met haar mee op het platteland heerlijk!
Het is een hartverwarmend verhaal van hoe belangrijk het is om een thuis te hebben en hoe fijn het is om hier naar terug te keren.
Wietske kreeg een warm welkom toen zij terugkeerde naar haar dorp en dit was erg voelbaar.
Wietske leert door deze terugkomst wat er echt toedoet in haar leven!
En de namen Wietske en Foppe passen ook echt in dit verhaal het hele plaatje is compleet.
Ik heb er van genoten! Zeker een aanrader
Wietske leert door deze terugkomst wat er echt toedoet in haar leven!
Ik heb er van genoten! Zeker een aanrader