Top psychologische thriller
Ik mocht deze maand deze ARC read van Hamley Books lezen! Waarvoor super bedankt!
Het boek sprak me wel meteen aan, ik ben sowieso al een fan van psychologische thrillers! In de gedachtengang van personages kruipen, I love it!
Het verhaal wordt goed opgebouwd… Je komt druppelsgewijs steeds meer dingen te weten over zowel Alex als Bernard en hoe alles verweven is. Je begint stilaan zelf vermoedens te krijgen, maar toch wordt er niets té snel prijsgegeven, waardoor je gewoon wil verderlezen om te weten of je juist bent.
Na ongeveer 2/3 van het boek begon ik écht te vermoeden hoe de vork in de steel zat, en dus heb ik de tweede helft van het boek in één ruk uitgelezen! Ik kon het gewoon niet meer wegleggen omdat ik wou weten of mijn ideeën klopten!
Zeker een aanrader als je into psychologische thrillers bent en eens een andere setting wil dan gewoonlijk.
De focus ligt hier namelijk net minder op de speurders, maar veel meer op de biograaf en dat is echt een heel leuke invalshoek!
Nogmaals dankjewel aan Darline & Hamley books dat ik dit boek eerder mocht lezen en zo ook een nieuwe interessante auteur leerde kennen! Ik ga zeker ook haar andere boeken opzoeken!