Spannend geschreven detective/thriller!

Belliebooks Belliebooks
9 mrt 2026

⭐️⭐️⭐️✨️ (afgerond voor Hebban naar boven)Bedankt Hamleybooks voor het recensie-exemplaar! Het verhaal wordt beschreven als een paranormale thriller, maar het begin deed mij denken aan een detective. Wel een sterk geschreven detective want je wordt direct meegenomen in de vreemde setting van het huis en de moorden. Hoe verder je in het verhaal komt, hoe meer er duidelijk wordt. Dit wordt slim aangepakt door via bewijsmateriaal flashbacks aan te leveren. Hierdoor zit je echt in het verhaal en voel je je onderdeel van het detective team. Hoewel je dus ook probeert de moorden op te lossen wordt je ook meegesleurd in de spanning van het mysterie. Met de moorden, het afgesloten terrein en de duistere sfeer loopt de spanning goed op! Er is enige romantiek in het verhaal, dit pakte mij niet zo en vond ik ook niet nodig. Het einde van het verhaal was spannend en vol plottwists. Sommige zag ik hiervan heel duidelijk aankomen en andere weer niet. Ik vond het boek goed geschreven en het einde pakte me, ook al zit ik wel nogsteeds met wat vragen... Ik zal zeker nog eens graag een boek van Ben Kegels oppakken!

Meer recensies van Belliebooks