Ontroerend
Mooi boek. Het is een heftig verhaal en het is naar wat Lilly heeft meegemaakt, maar ik vind dat ze heel mooi en poëtisch kan schrijven en dat is een groot talent. Bij een waar gebeurd verhaal weet je niet wat werkelijk gebeurd is zoals beschreven, en wat misschien een beetje anders was in het echt. Ik vind het bijvoorbeeld haast niet te geloven dat Lilly met zoveel ondergewicht en zo weinig eten nog wel volop in de prostitutie kon werken. Ik weet namelijk uit ervaring hoe zwak en slecht je je dan fysiek voelt, en dat schrijft ze ook, maar blijkbaar vond ze toch de energie voor haar werk. Ik vind het ook apart dat er nog zoveel mannen naar haar kwamen, terwijl ze zo ongezond was. Je zou eerder verwachten dat iemand in die situatie met sondevoeding in het ziekenhuis ligt. Maar dat terzijde, vind ik het een boeiend en goed geschreven verhaal waar ik wel in moest komen. Met het begin had ik wat moeite, maar ik ben door blijven lezen en daar ben ik blij mee. Ik vind Lilly overkomen als een mooi, sterk en gevoelig persoon, en dat vind ik dit boek eveneens. Ontroerend. Vier sterren.