Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Indrukwekkend!

BertJan 12 februari 2020
Corrie's verhaal biedt een interessante en meeslepende blik op de situatie in Celebes voor, tijdens en na de oorlog. Mooi om te lezen hoe ze met alle vreselijke gebeurtenissen omgaat en hoe ze alles beleefd. Het feit dat het dagboek in het geheim geschreven is, maakte dat ik het gevoel had dat ik er zelf bij was. Aanrader!

'Uniek aan Wondermond is de keuze van Goemans om een verwende, kortzichtige, mannelijke tiener als hoofdpersonage te nemen in een verhaal dat zo duidelijk stoelt op vrouwenstemmen en verborgen vrouwenleed.'

Een roman over de urgentie die twee twintigers voelen om de wereld te verbeteren, en alle idealisme, ambitie en frustratie die ze ervaren in hun zoektocht

'Vanhauwaert weet een unieke literaire ervaring te creëren. De inhoud en vorm zijn zo met elkaar versmeed dat ze niet los van elkaar gezien kunnen worden,' zegt de vakjury over het debuut.