Mooi
Ik had nog niet eerder een thriller van Angelique Haak gelezen. Alleen een feelgood. Die schrijfstijl beviel me wel en de cover van dit boek maakte me nieuwsgierig. Het boek gaat over een schrijfster waarbij iemand de moorden uit haar boeken nadoet.
Ik ben blij dat ik geen thrillers schrijf! Als er iets uit mijn eigen boeken nagedaan wordt, levert het hooguit grappige situaties op.
‘Afgeschreven’ is een vlot geschreven verhaal met verschillende twists en af en toe lugubere details. Ik vind de titel geniaal! Een spannend boek waarin Haak ook dingen vanuit haar rigen situatie verwerkt heeft, zo is te lezen in het nawoord. Zelfs het nawoord is boeiend om te lezen. Daarin staat ook een aanloop naar de Bon binireeks van Angelique Haak. Die staat ook zeker nog op mijn TBR. Angelique Haak heeft me al overtuigd met haar feelgood én haar thriller!