Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Angelique Haak Auteur

Hebban-auteur


150 lezers volgen deze auteur

Angelique Haak

Artikelen 3 Spots 3

Angelique Haak (1978) heeft al sinds haar jeugd een passie voor lezen en schrijven. Na het winnen van een regionale schrijfwedstrijd, besloot zij haar liefde voor spannende verhalen te combineren met de liefde voor haar geboortestad Rotterdam. Dat leidde tot haar debuutthriller Een nieuw begin, die werd genomineerd voor de Schaduwprijs. Daarna volgden in 2018 Uitgeschakeld en in 2019 Zwarte ziel, eveneens met de Rotterdamse rechercheur Jennifer Brugman in de hoofdrol. In 2020 verscheen haar eerste stand alone : Nooit meer alleen. Lezers noemen dit een aangrijpende pageturner met een verbijsterend plot. Nooit meer alleen werd genomineerd voor De Hebban Thrillerprijs en won de prijs voor beste Nederlandstalige Thriller 2020 bij Thrillers and More. In 2022 kwam Het verkeerde meisje uit. Deze superspannend thriller domineerde de hele zomer de Hebban rank, werd genomineerd voor De Hebban Thrillerprijs en won de prijs voor Beste Vrouwenthriller bij Vrouwenthrillers.nl. In december 2023 verscheen Afgeschreven, het nieuwste boek van Angelique.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Angelique Haak