Hardop gelachen en intens genoten.
Marije:
1. Never settle voor een Mateo.
2. JE HEBT EEN BOEK GESCHREVEN!
3. Ik vond een boek lezen waarin ik zo erg de persoonlijkheid van de auteur herkende zo’n unieke, grappige, bijzondere en leuke ervaring
4. JE HEBT EEN BOEK GESCHREVEN!!!
5. Dit boek las zo lekker weg. De schrijfstijl was heerlijk. Niet te complex, maar ook zeker niet te simpel. Vlotte zinnen en humor all over. 10/10 experience
6. JE HEBT EEN BOEK GESCHREVEN!!!!!
7. Ik ben zo trots op jou .
Zonder gekheid. Marije is een van mijn vriendinnen en ik ging blanco dit verhaal in. Ik wist de namen van de karakters en de setting en verder niets. Ik was zo positief verrast door dit boek . Ik las hem zo ontzettend snel weg en ik vond het heel komisch hoe erg ik Marije herkende in het boek zelf .
Ik heb gelachen, ik was een beetje geïrriteerd en woest af en toe (vooral op Amy), maar het enige wat ik steeds maar kon denken was: omg dit is gewoon van Marije!! En hallo, geen smut, maar zoenen is ook HOTTT.
Ik was het alleen niet eens met een bepaalde gebeurtenis (WAARHEID ACHTERHOUDEN IS LIEGEN) en ook vooral Amy’s reacties op de mensen om haar heen. Ik wilde haar af en toe vriendelijk wurgen en met haar neus op de feiten drukken. Ook vond ik de twee grootste gebeurtenissen van Amy en Lennon aan het einde misschien iets te makkelijk opgelost? Oh, en voor een tandarts romance, had er van mij nog iets meer tandarts in gemogen .
Maar Marije, ik ben trots en mega excited voor jou. Wat een geweldig debuut en ik kan niet wachten op al je toekomstige boeken
1. Never settle voor een Mateo.
2. JE HEBT EEN BOEK GESCHREVEN!
4. JE HEBT EEN BOEK GESCHREVEN!!!
6. JE HEBT EEN BOEK GESCHREVEN!!!!!
7. Ik ben zo trots op jou .