een goed leuk mooi boek

boekboekthee boekboekthee
16 mrt 2025

JONAAAAAAAAAAAAA - Anna van Praag, heeft de prijs geen gewonnen, het boek is wel genomineerd voor de titel 'Beste boek voor jongeren 2024'.

JONAAAAAAAAAAAAA is een jongen die in een hofje in Amsterdam woont met zijn vader en grootmoeder. Hij leidt een rustig en teruggetrokken leven, met joodse rituelen als terugkerend patroon. Het boek gaat over de ervaringen van Jona en hoe zijn leven op zijn kop komt te staan wanneer hij voor zijn profielwerkstuk gekoppeld wordt aan twee andere leerlingen.

JONAAAAAAAAAAAAA is een leuk boek omdat ik het vind dat er goed over nagedacht is, ik vind het een leuk, spannend en avontuurlijk boek.

ik moest ook schrijven over de emotionele gevoelens die je bij JONAAAAAAAAAAAAA krijgt dus dat heb ik nu gedaan.

ik heb dit opgezocht want op mijn recensie-blad iets over de stijl en formulering over JONAAAAAAAAAAAAA moest doen en het blijkt een Heilig geschrift te zijn.

Mijn conclusie is dat het een leuk, spannend, Amsterdammig, Joods terugtrokken levendig, Heilig geschrift is.

Door boekboekthee, geef like

Meer recensies van boekboekthee