Een echte feelgood met diepgang en emotie!
Sleutel tot mijn hart – Kristie Raaijmakers
Wat een mooi en heftig boek.
Kristie weet echt hoe je een verhaal moet vertellen dat je raakt. Dit boek gaat over zware dingen, dus het is goed dat er een waarschuwing bij staat. Maar het is ook een verhaal vol liefde, hoop en kracht.
Ik vond het fijn dat de hoofdstukken kort waren. Daardoor leest het lekker vlot. En doordat je afwisselend leest vanuit Rosanne en Mats, leef je echt met allebei mee. Je voelt hun verdriet, maar ook hun verlangen en hun liefde.
Er zit ook aardig wat spice in, maar het past goed in het verhaal.
Op een gegeven moment kon ik het boek niet meer wegleggen. Ik wilde gewoon weten wat er allemaal was gebeurd, en hoe het zou aflopen.
Kristie heeft dit moeilijke onderwerp op een mooie en respectvolle manier opgeschreven. Het is een echte feelgood, maar met veel diepgang en emotie. Ik vond het boek erg mooi!
Wat een mooi en heftig boek.
Er zit ook aardig wat spice in, maar het past goed in het verhaal.