Verrassend en speels geschreven!

Carina Carina
25 mrt 2015

Te koop. Toen ik aan het boek begon wist ik niet goed wat ik er over moest denken, maar hoe verder je komt hoe meer je wordt meegezogen in het verhaal. Aan de kaft kan je niet veel afleiden, behalve dat hij nog al gericht is op het vrouwelijk publiek, met al dat roze. Toch zal ik dit boek zeker aan mannen aanraden die van een thriller houden.

Met de vrouw van Richard, Marlinde krijg je steeds meer medeleven. Maar je leeft ook met de andere personen in het boek mee, zoals Maartje en Clio. Je vraagt je steeds af wat er nu fout gaat en wat er nog meer te gebeuren staat. Je ziet het verhaal steeds uit verschillende perspectieven waardoor je en compleet beeld kan vormen bij de karakters. Je leeft ook in hun wereld en belevenissen mee. Toch ga je op eender van de manier van Richard houden, zijn karakter is perfect voor de rol die hij speelt en je snapt waarom mensen erin trappen.

De spanning wordt goed opgebouwd tijdens het boek en zorgt er voor dat je wilt blijven lezen. Het einde kwam mij dan ook eigenlijk als een verrassing. Toen de omslag werd gemaakt, heb je wel een vermoeden. Toch twijfel je, het zal toch niet zo zijn? Het boek heeft mij ontzettend verrast en het is één die ik in de zomer er zeker nog eens bij pak. Het is vlot geschreven en makkelijk te lezen met dyslexie, wat een groot pluspunt is. De totale beoordeling van het boek is dan ook 4 sterren. Toch ben ik wel nieuwsgierig hoe het afgelopen is met de andere personen in het boek. Voor mijn gevoel is het geschreven met een half open einde.

Meer recensies van Carina