Advertentie

De titel: Ben ik een empaat? Ontdek hoe jij je kwaliteiten kunt beschermen en inzetten, raakte gelijk mijn diepste ik. Ik ben heel empathisch, dat is mijn kracht maar ook mijn valkuil. Genoeg reden om dit boek te lezen.

Het boek is een openbaring en geeft me antwoorden waar de valkuilen vandaan komen. Het gaat dieper in op onze opvoeding, en de verwachtingen van de maatschappij om ons heen. Er wordt hier zo uitgebreid op ingegaan vanuit alle mogelijke opgelegde normen en waarden dat iedereen hierin herkenning zal vinden. De uitleg maakt je bewust en geeft inzicht in je emoties en gedragingen die je nu hebt en hoe je deze kunt aanpassen om makkelijker in het leven te komen staan. Het geeft je handvatten zodat jij de vrijheid kunt nemen jezelf te zijn. Niet door egoïsme maar door een balans te vinden in geven en ontvangen. Het boek leert je goed voor jezelf te zorgen waardoor je ook oprecht zorg en belangstelling aan een ander kunt geven. Het leert je hoe je energieniveau hoog blijft waardoor vreugde als een rode draad door je leven kan lopen.

Ik zou het boek aan iedereen aanbevelen omdat we allemaal empathisch zijn of empathie moeten leren, naar onszelf enof de ander. Het is de enige weg naar een gelukkig leven.

Carla

Reacties op: Ben ik een empaat

3
Ben ik een empaat? - Stephanie Red Feather
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners