Oké ...

Charlotte M. Baas 12 maart 2023 Auteur
Allereerst duurde het even voor me om in het verhaal gezogen te worden. Het pakte me niet direct. Daarna begon het beter te lopen en werd het interessant. Naar het einde toe ging de vaart er compleet uit. Naar mijn idee had het laatste stuk wat compacter gemogen en misschien het allerlaatste stuk wat meer mogen knallen. Nu was het meer van .. O, dit was het al... einde boek. Een beetje onbevredigend voor een boek wat meer dan 600 pagina's telt. Ondanks dat wil ik waarschijnlijk wel weten hoe het verder gaat, al ben ik momenteel wat verward en een tikkeltje teleurgesteld.

Meer recensies van Charlotte M. Baas