Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

The Bookbabe

"Je herkent het vast, het gevoel dat je het net niet kunt vinden. Die frustratie, het gevoel dat je iets mist, dat het leven aan je voorbij trekt zonder dat je er deel van uitmaakt." ~ p26.

Volgens mij komt er inmiddels echt stoom uit mijn hersenen. Wat een verhaal!!!

"Je vraagt je af wat je hier doet. Hoe je hier terecht gekomen bent. Maar de belangrijkste vraag, die stel je niet." ~ p31.

Schim is een thriller van eigen bodem, en verteld het verhaal van Mason Robins. Een 33-jarige acteur, die zijn grote piek al gehad heeft. Met de nodige geld- en relatieproblemen brengt hij zijn slapeloze nachten door met het lezen van zelfhulpboeken. Wanneer hij in zijn gang een kaartje vind van de mysterieuze WILDCLUB, gaat hij op onderzoek uit en wordt hij lid van deze exclusieve club. Al zijn dromen lijken hierna uit te komen, tot zijn dochtertje Maggie spoorloos verdwijnt. Hij komt terecht in een huiveringswekkende nachtmerrie zonder einde. De enige oplossing is zich losmaken van de club. Het enige probleem? Niemand heeft ooit WILDCLUB levend verlaten.
Wat heb ik net eigenlijk gelezen?!! Mijn hersens smeulen nog na... Lydia van Houten staat bekend om haar opeenstapelende plot twists. Net als je denkt het verhaal te snappen, draait ze weer 180 graden de andere kant op. En ze brengt het nog geloofwaardig ook, hoe dan? Dit keer krijgt haar verhaal een King-achtig tintje, en speelt het zich af aan de rand van de schaduw. Het zit fantastisch in elkaar en je kan alleen maar blijven lezen.

"Voor sommige ben ik een wensvervuller en maak ik dromen waar. Voor andere ben ik de duivel." ~ p97.

Wat een rollercoaster was dit weer! Maar echt, ik heb van iedere pagina genoten. Ik denk dat Lydia van Houten mij echt nooit zal teleurstellen met haar schrijven, hoe gek ze het ook maakt ♡

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Cisz Geverink-Strasters

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.