The Bookbabe
Een herfst om je te vergeven ~ Morgane Moncomble
Horizon, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Ik hou meer van hem dan hij ooit van mij zal houden en ik weet dat dat een deel van mijn lot is." ~ p149.
Dit was echt een geweldige combi van zoet en bitter. Aan de ene kant leest het als een heerlijk spannend suspense verhaal, en aan de andere kant zitten er echt heerlijke spicey scenes in. Een combinatie die je misschien niet verwacht, maar die echt goed werkt! Los van de spicey scenes, zit het verhaal echt heel goed in elkaar. Je moét gewoon weten wat er die avond is gebeurd, en je wordt van plottwist naar plottwist gesleurd. Ergens halverwege besloot ik dat ik niet wilde stoppen met lezen, en las hem vervolgens in 1 laatste sprint uit. Wat was dit genieten!!! Ik kan niet wachten op het tweede deel: op naar Canada ♡
Horizon, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️