Leuk kortverhaal
Pippa Storm schetst in dit warme, erotische korte verhaal de liefde tussen een koppel dat al zeventien jaar samen is. Niet alleen gaat het er steamy aan toe, maar Pippa neemt ook de ruimte om te vertellen dat, hoewel Roel en Marieke stapel op elkaar zijn, rozengeur en maneschijn is.
Roel en Marieke gaan samen op vakantie. Ja, samen, want door hun werk en sociaal leven, lijkt het alsof ze amper tijd voor elkaar hebben. Ook hebben ze discussies over de kleinste zaken.
Hun vakantie begint soepel, hoewel duidelijk wordt dat beide partijen zichzelf best moeten inhouden. Zowel Roel als Marieke hebben hun mindere kantjes die de andere irriteert. Maar gaat het tot een uitbarsting komen of kunnen ze zich over de kleine minpuntjes heen zetten?
Pippa schrijft het verhaal vanuit twee perspectieven zodat je als lezer goed kan volgen. Haar schrijfstijl is simpel, wat het ontzettend makkelijk en fijn maakt om te lezen. Het is het eerste kortverhaal dat ik van Pippa lees. Hoewel ik graag had gelezen hoe Roel en Marieke de discussies uiteindelijk wel of niet hebben opgelost (Ik ga niet spoilen, je moet het verhaal maar lezen ;)) heb ik wel genoten van dit erotisch getinte verhaal.