De Efteling is nooit zo spannend geweest
Sprookje is het tweede verhaal van Joseph Roelands, uit een bundel van MH Books, dat ik lees. Het eerste was Villa Valentijn.
Met Sprookje neemt Joseph je mee op pad met Albert, een alleenstaande vader die met zijn zoon en dochter een weekendje in de Efteling doorbrengt.
Tijdens een van de attracties valt zijn oog op de veertien jaar jongere Jasmijn en vanaf dan is de spanning tussen beide personages te snijden.
Het is duidelijk dat de auteur het gewoon is om erotische verhalen te schrijven. De erotische scènes volgen elkaar in snel tempo op, maar er is meer dan genoeg plaats om ook de relatie tussen Albert en zijn kinderen te verkennen.
Sprookje is een goed geschreven kortverhaal voor liefhebbers van het echte steamy genre. Want je zal gegarandeerd met een ander oog naar de Efteling attracties kijken na het lezen.
Ikzelf ben minder fan van de schrijfstijl van deze auteur, maar dat is persoonlijk. Het is soms te expliciet voor me, maar dat neemt niet weg dat Sprookje een goed geschreven kortverhaal is waar je het warm van krijgt.